Om Oss

Vi är en familjeägd Stockholmsbaserad inredningsbutik, som i nästan 40 år erbjudit våra kunder ett noga utvalt sortiment av möbler, inredning och antikviteter. Vi handplockar tidlösa klassiker och blandar med ny modern design från hela världen. Under åren har vi hittat leverantörer som håller hög kvalitet och erbjuder en tidlös stil, vår personliga stil, som vi anser ger en tidlös inredning oberoende av trender. I butiken hittar ni enbart produkter som vi håller nära och håller de höga krav vi ställer på det vi vill erbjuda våra kunder.

 

Vårt sortiment

Hos oss hittar du ett brett urval av möbler, inredningsföremål och presentartiklar. Vi är inte varumärkesstyrda utan jobbar bara med saker vi själva står för och valt ut för att passa vår inredning. Utöver de produkter vi köper in har vi även skapat en egen möbelserie, Fogelmarck Form, som fungerar som komplement och kontrast till vårt övriga sortiment. 

Fogelmarck Form

Under 2015 startade vi vår egen produktserie, Fogelmarck Form, med en möbelserie som innehåller bl.a. soffor, matbord, soffbord och sideboards i tidlös design och högkvalitativa materialval som säljs exklusivt hos oss.

Webbutiken

På hemsidan hittar du ett mindre urval av de produkter som finns i vår butik. Hör av er om ni letar efter ytterligare färger eller utföranden.

Organisationsnummer

556214-5572